title_line

КОИ СМЕ НИЕ?

97

WordPress

Нашиот тим има изработено повеќе од 90 комплетни Веб решенија во WordPress, со уникатен дизајн и функционалности прилагодени на потребите на клиентите. 24% од вкупниот број на Веб страници го користи WordPress-от како платформа. Од едноставни Веб страници, блогови, до комплексни портали и електронски продавници, па дури и апликации, се изградени во WordPress.

14

E-Commerce

Користењето на E-Commerce придонесува за проширување на пазарот на национално и мултинационално ниво на организацијата. Производите кои се нудат се достапни на корисниците ширум светот 24/7, а сето тоа без дополнителни трошци. Нашите E-Commerce продавници се со високо ниво на безбедност и лесни за одржување од страна на сопствениците.

title_line

КОНТАКТ

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contact form 1″]

Контакт Детали

Телефон:+389 78 81 30 30
+389 70 40 30 30

Емаил:info@elitewebbitola.com
support@elitewebbitola.com

Седиште:Toшо Даскало, Битола, Македонија

Skype:eliteweb.bitola

Профил:Facebook